Sidan hittades inte | Stockholms Fria

Felmeddelande

The page you requested does not exist. For your convenience, a search was performed using the query artikel.

Sidan hittades inte

Hoppsan! Sidan du letar efter har antingen flyttats eller raderats helt.

Sökresultat

Visar 1 - 10 av 1253 resultat

 1. Plantera stadens visioner

  Anna, som har anlagt Den hemliga trädgården, är bara ett exempel av flera på människor som tagit saken i egna händer. Det skulle kunna vara många fler.

  Fria.Nu
 2. Där dokumentär och fiktion möts

  Just nu pågår 14:e upplagan av Tempo dokumentärfilmsfestival, där ett 100-tal filmer visas. Stockholms fria recenserar ett urval filmer och har pratat med festivalchef Agneta Mogren.

 3. Bristfällig information på kommunernas hemsidor

  Få kommuner i Sverige ger information på hemsidorna på andra språk än svenska. Information på andra språk handlar oftast om att vara turist på orten. Men om man är mer intresserad av den lokala politiken och annat som mer rör vardagslivet, ja då är det bäst att man är väl bevandrad i det svenska språket. När Sesam (en nyhetstidning på lätt svenska) och SFT ringde runt och frågade några kommuner om varför de inte har viktig information på andra språk, svarade kommunerna: Vi håller på, det är under arbete, vi gör om hemsidorna.
    - Jag är förvånad och uppörd, säger Katri Linna, ombudsman mot etnisk diskriminering (DO). Man talar ofta om vikten av ett mångkulturellt samhälle. Samtidigt ser man inte hur sådant här skapar svårigheter att ta sig fram i sam-hället för dem som inte har svenska som modersmål. I tre artiklar nedan med underrubrik SFT granskar: Information och demokrati,belyser vi detta.

 4. Kontroversiellt säkerhetsbolag bevakar riksdagshuset

  Göteborgs Fria Tidning har tidigare rapporterat om säkerhetsleverantören G4S, som bedriver verksamhet på ockuperat palestinskt område och samarbetar med israeliska fängelser där tortyr förekommer. Men det är inte endast kollektivtrafikens biljettkontroller i Göteborg företaget nu får ansvar över – sedan nästan ett år tillbaka ansvarar G4S för säkerheten i riksdagshuset.

  Fria Tidningen

Sidor

© 2019 Stockholms Fria