Bygg fler gratistoaletter! | Stockholms Fria

Debatt


Christian Tengblad
Stockholms Fria

Bygg fler gratistoaletter!

Toaletter Tusentals har bötfällts för att kissa utomhus i år. Det är egentligen fel sätt att tackla problemet. Istället för att slösa polisens tid och pengar så bör man bygga sjysta offentliga toaletter vid till exempel parker. Och det behöver faktiskt inte kosta heller!

Det är jobbigt att tvingas hitta en kiosk och växla innan man kan gå på toaletten. Varför måste det alltid vara avgifter? Tror man att folk går på toaletten när de inte behöver bara för att det är gratis?

ANNONS

Rekommenderade artiklar

Debatt
:

Är public service-anställda bättre på att googla?

Olika perspektiv på samma sak – i Frias nya satsning "duellen" lyfts frågor från olika vinklar.Olika perspektiv på samma sak – i Frias nya satsning "duellen" lyfts frågor från olika vinklar. Först ut är skribenterna Jens Ganman och Sargon de Basso som har olika syn på public service existensberättigande. Sargon de Basso är av åsikten att berörda mediekanaler fyller en viktig funktion eftersom han anser att de är de enda som har någorlunda hederlighet och ansvarskänsla. Här delar Jens Ganman med sig av varför han snarare tycker att de statligt stödda mediebolagen helt har spelat ut sin roll.

Debatt
:

Public service har bäst pressetik

Olika perspektiv på samma sak – i Frias nya satsning "duellen" lyfts frågor från olika vinklar. Först ut är skribenterna Jens Ganman och Sargon De Basso som har olika syn på public service existensberättigande. Jens Ganman tycker att de statligt stödda mediebolagen har spelat ut sin roll. Här delar Sargon De Basso med sig av sitt resonemang kring varför han är av motsatt åsikt.

© 2021 Stockholms Fria