FA sätter munkavle på John Terry | Stockholms Fria
Fria Tidningen

FA sätter munkavle på John Terry

Det engelska fotbollsförbundet, FA, har förbjudit förbundskaptenen John Terry från att besvara några frågor som berör anklagelsen om rasism, skriver flera medier.

Det var under en match mellan John Terrys hemmalag Chelsea och Queens Park Rangers i förra månaden som John Terry ska ha uttalat en rasistisk förolämpning mot  Queens Park Rangersspelaren Anton Ferdinand. En polisutredning pågår just nu för att undersöka om anklagelserna stämmer, något som Terry själv har förnekat.
Under en presskonferens i måndags sa John Terry att anklagelserna om rasism inte har påverkat hans träning inför träningslandskampen mot Sverige som spelas i kväll, tisdag, på Wembley. 

 

Rekommenderade artiklar

Korpen satsar på damer

Gratis domarutbildning och bättre planer och matchtider för damer ska göra Korpenfotbollen mer jämställd.

Nordkorea fick respass

I dag inleds ishockey-VM för Tre kronors del. Men för en av världens mest slutna diktaturer har årets VM-äventyr redan tagit slut. Fria var med när Nordkoreas landslag försökte etablera sig i C-VM.

Fria.Nu

Europas sista indianer

Herrfotbollsallsvenskan har dragit igång med tillhörande rubriker om våld och dålig kvalitet på fotbollen. För oss som älskar Allsvenskan är det fullkomligt obegripligt. Vi är inte där för precisa krosspassningar. Sådant kan vi se när Barcelona visas på tv.

Fria.Nu

Peruansk dynamit får unga tjejer att boxas

Peruanska Kina ”Dynamiten” Malpartida är världsmästare i boxning. Hennes framgångar har uppmuntrat unga kvinnor över hela Peru att söka sig till boxningen, men hon har också kritiserats för bristande patriotism.

Fria.Nu

© 2021 Stockholms Fria